Strakke planning en vakkundig personeel

Toen we eenmaal in het jaar 2020 besloten hadden om een woning te laten bouwen na de verkoop van ons bedrijf omdat we geen opvolgers hadden moesten we een keuze maken welke aannemer we zouden kiezen.

We kozen voor het bouwbedrijf Bloemfontein omdat het goed bekend staat en dat we traditioneel wilden bouwen. We zijn eerst op een open dag wezen kijken en hebben ook nog een bijna klaar woning bezocht. We voelden er wel wat voor om verder te gaan. We hebben na een afspraak later een keuze gemaakt uit een bestaande type woning.

We zijn gegaan voor een levensbestendige woning, in de hoop dat we daar zo lang mogelijk kunnen blijven wonen. We hebben daar in overleg nog wel wat extra aanpassingen aan gedaan. Slaapkamer is iets ruimer geworden en we zijn blij met de keuze voor een erker in de kamer.

Het ging na dat we de handtekening gezet hadden  vrij snel. Er werden verschillende bijeenkomsten gepland en we werden aan het werk gezet. We hebben vele keuzes moeten maken van de bouwmaterialen.

Bloemfontein werkt met verschillende bedrijven samen. Dus die weten ook waar ze het over hebben. Het is deels je eigen keuze of je daar in mee wil gaan. Dan gaat het over het uitzoeken van een keuken, badkamer en dergelijke. Maar het is ons goed bevallen.

ln Januari 2021 zou de bouw starten, maar door omstandigheden konden ze vroeger beginnen zodat uiteindelijk het huis in april al opgeleverd werd.

We hebben ervaren dat door een strakke planning alles vlot verliep en dat het bedrijf werkt met vakkundig personeel.

Hannie van der Velde