Heel prettig was de continue snelle terugkoppeling

Het bouwen met Bloemfontein hebben wij als positief ervaren.

Aangezien dit onze eerste ervaring was met het laten bouwen van een eigen huis, was het heel prettig dat jullie ons een aantal verschillende types van huizen konden laten zien met bijbehorende prijzen. Wij hebben een type uitgekozen en daaraan eigen smaak en wensen zijn toegevoegd. Wat heel prettig was, was de continue snelle terugkoppeling van antwoorden en offertes waardoor dit proces snel doorliep.

Nadat alle stappen waren doorlopen zoals elektra, badkamer en keukenaansluitingen etc was alles rond. Wat wel eens lastig voor ons was, was dat dit proces onomkeerbaar was. Eenmaal iets besloten in eerdere afspraak, konden er niet meer zo makkelijk wijzigingen aangebracht worden.  Misschien ook goed omdat je over sommige zaken kan blijven twijfelen.

Nadat alles rond was gaven jullie al heel snel een planning af hoe de bouw zou verlopen en wanneer jullie zouden starten en heel belangrijk ook de vermoedelijke oplevering was gelijk bekend. Dat deze planning zo nauwkeurig werd opgevolgd, daar waren wij echt verbaasd over. Wat heeft iedereen hard gewerkt!

Wij liepen regelmatig naar de bouw en als wij zaken constateerden melden wij dit. Alle lof voor jullie projectleider die altijd terugkoppeling aan ons gaf en onverwachtse zaken werden door hem goed doorgepakt.  Zo werd bij ons bijvoorbeeld een andere nuance gevelsteen geleverd dan besteld, waardoor leverancier en fabrikant erbij gehaald werden. Uiteindelijk is gelukkig met de juiste steen gebruikt en is het huis helemaal naar ons zin geworden.

Zo strak dat jullie op het voortraject zitten, zitten jullie ook op de afspraken met jullie leveranciers. Hierdoor hebben jullie het goed voor elkaar!

Hartelijk bedankt voor het verwezenlijken van ons mooie huis en de prettige samenwerking.

 Familie Coenradie, Maassluis