Héél erg geboft met Bloemfontein

Heel onverwacht kregen wij de kans om, bij ons in de wijk Portland te Rhoon, een kavel te kopen op een mooie plek. We waren geïnteresseerd in de plek, maar hadden nog geen idee wat voor een woning we daar op zouden willen bouwen.

Nadat we die keuze hadden kunnen maken, begon de zoektocht naar een goede bouwer. Zoeken op internet en vragen via vrienden, kennissen en collega’s. Zo werden wij geattendeerd op Bloemfontein. Enthousiaste reacties als ‘goede bouwer’ en ‘afspraak is afspraak’. Daarom hebben wij contact met hen gezocht en een prijs opgevraagd. Samen met nog enkele andere bouwers.

De prijs en vooral het bouwsysteem spraken ons aan en daarom kozen wij voor Bloemfontein. Daarna volgde een intensief traject voor de uitwerking van de woning. Eerst moesten we alle keuzes maken en dan pas start de bouw. Dat lijkt heel vervelend, maar dat verdien je dik terug. Want eenmaal gestart met de bouw, liep alles als een trein en werd onze woning binnen 5 maanden naar volle tevredenheid opgeleverd.

En omdat wij in onze omgeving hebben gezien dat dat ook anders kan, realiseren wij ons dat wij met Bloemfontein héél erg hebben geboft.

Familie Becht te Rhoon