Dik tevreden over het bouwproces

Een huis laten bouwen is voor ons een groot avontuur geweest. Welk type huis past bij ons en welke bouwbedrijf kan dit voor ons realiseren. Voor ons was ook belangrijk dat je een goed gevoel hebt met welke partij je in zee gaat. Er moet een klik zijn tussen wij als kopers en het bouwbedrijf wat ons droomhuis gaat realiseren.

Wij wilden een huis met een eigen identiteit en voldoende vrijheid om aanpassingen door te voeren. We zochten dus een partij die vanuit een basishuis voldoende mogelijkheden te bieden heeft om een maatwerkhuis voor ons te bouwen. Bloemfontein kwam al snel in beeld.

Wij hadden een karakteristiek huis op het oog waar we meer informatie over wilde hebben. Wat we prettig vonden is dat Bloemfontein een soort van opendag had georganiseerd om kennis te maken met het bedrijf en een beeld te krijgen welke partijen betrokken zijn tijdens het bouwproces. De nuchtere en bescheiden aanpak viel ons op. Iets wat ook bij ons goed past. Geen snelle verkooppraatjes maar vooral goed luisteren wat de klant precies wil.

Wat volgde was een kennismakingsgesprek en diverse vervolggesprekken. Voor ons werd duidelijk dat Bloemfontein ons droomhuis kon realiseren binnen het gestelde budget.

Tijdens het bouwproces werden we goed op de hoogte gehouden en de contacten met alle medewerkers was zeer prettig. De woning is volgens planning gebouwd. We zijn dik tevreden over het verloop van het bouwproces.

Bas en Marijke Koster