Afspraak is afspraak

Als zoon van een aannemer en al jaren werkzaam als bouwkundig projectleider heb ik samengewerkt met diverse aannemers.

Enige tijd geleden heb ik voor een tweetal particulieren de bouw begeleid van hun luxe vrije sector woning door aannemingsbedrijf Bloemfontein, vanaf het programma van eisen tot en met de oplevering. De kwaliteit van de organisatie en het eindresultaat sprak mij enorm aan, de keuze was dan ook niet moeilijk om Bloemfontein de opdracht te geven voor de bouw van onze levensloopbestendige woning.

De juiste keuze is tijdens de voorbereiding, de uitvoering en na de oplevering van de bouw van onze woning steeds bevestigd. Er wordt niets aan toeval overgelaten, eerst worden de tekeningen van de aannemer en de installateurs definitief gemaakt, het meer- en minderwerk en alle kleuren goedgekeurd om later in het bouwproces geen vertragingen meer op te lopen.

Vervolgens wordt de startdatum en de planning vastgelegd. Als men begonnen is met de bouw dan gaat het razendsnel, de uitvoering en coördinatie verliep voorspoedig. Iets waar ik van houd. Elke dag mensen op de bouw die weten waar ze mee bezig zijn, overleg plegen en hun vak verstaan.

Iedereen zorgt ervoor dat er niet van de planning afgeweken wordt. Afspraak is afspraak, daardoor weet je als opdrachtgever precies waar je aan toe bent. De vervolgwerkzaamheden zoals de tuin, de bestrating, het plaatsen van de keuken en de verhuizing kun je hierop afstemmen.

Het bouwproces van Bloemfontein staat als een huis, er zijn genoeg aannemers en installateurs die veel van het bouwproces van Bloemfontein kunnen leren.

Wij zijn erg tevreden over de uitvoering en het eindproduct, een mooi afgewerkte woning waar aandacht en zorg aan besteed is.

Een compliment aan alle medewerkers van Bloemfontein, zowel op kantoor in de voorbereiding, als in de uitvoering op de bouw. Tevens een compliment aan de vaste onderaannemers en installateurs, zonder hun kwaliteit en vakmanschap komt men niet tot een goed eindresultaat.

Ga zo met elkaar door met bouwen en blijf op elkaar vertrouwen.

Familie Mackloet Oude-Tonge